Michelin Pilot Sport 4 Tanıtıldı 2015-09-16

Michelin Pilot Sport 4,Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı.
16-09-2015 08:12 - 15411 Okundu

Lastik devi Michelin, yüksek performans segmentinde yeni ürettiği Pilot Sport 4 lastiklerini ilk defa 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardı. Özgün sırt deseni ve bileşenindeki malzemeler sayesinde sürüş keyfi ve güvenliği bir arada sunmak üzere tasarlanan MICHELIN Pilot Sport 4, Ocak 2016’dan itibaren yollarda olacak.

Michelin, fuarda ilk 3PMSF kış sertifikalı yaz lastiği Crossclimate’ı, son dönemde Mercedes AMG Class S otomobillerde standart olarak sunulan araç içi ses konforunu artıran “Michelin Acoustic” teknolojisine sahip Michelin Pilot Sport 3'ü ve yeni arazi lastiği BFGoodrich All Terrain KO2'yi de ziyaretçilere tanıttı.

12 yılda üretilen Michelin lastikleri de fuarda

Michelin tasarımcılarının “Michelin Design Studio” çatısı altında global otomobil üreticileri için geliştirdiği, teknoloji ve tasarımı bir arada sunan ve yapımları 12 yıl süren konsept otomobil lastikleri de Michelin standında görücüye çıkacak.

Yeni Michelin Pilot Sport 4 lastikleri

Yeni Michelin Pilot Sport 4 sahip olduğu özel sırt deseni ve Michelin’in temel stratejisi “MICHELIN Total Performance” sayesinde güvenlik ve performansı bir arada sunuyor. "Dynamic Response" teknolojisi ile yüksek hızlarda bile yol ile lastiğin temasını sabitliyor. Bileşiğindeki işlevsel elastromerler ve silika sayesinde homojen yapısıyla yüksek performans sunuyor. Geniş ve derin kanalları ile de su tahliyesini de sağlayarak lastik ömrünü uzatarak yakıt tüketimini sınırlıyor.