Honda Plazalardan Test Sürüşüne Bekleniyorsunuz

Honda Plazalarda Test Sürüşü İçin Müşterilerini Bekliyor
27-10-2014 13:47 - 15600 Okundu

Honda Plaza’da test sürüş günleri

İlimizde 1997 yılından beri hizmet veren Honda markası, yarattığı mutlu Honda müşterileriyle her geçen gün Honda Otomobil ailesini büyütüyor.

Otomobil, motosiklet, satış ve servis, H2 2. El ve sigorta departmanlarıyla Kocaeli'de 1997 yılından bu yana Honda severlere kaliteli hizmet veren Honda Plaza Haldız, bugünden itibaren üç gün süreyle “Test Sürüş Günleri” organize ediyor.

HONDA SEVERLER DAVETLİ

Honda'nın felsefesi olan koşulsuz müşteri memnuniyet ilkesini görev edinen Honda Plaza Haldız, Türkiye otomobil pazarında segmentinin çok tercih edilen Honda araçlarını Kocaeli halkının beğenisine sunuyor. Honda Plaza Haldız 27-28-29 Ekim tarihlerinde test sürüş günleri düzenliyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen benzinli (C sekmenti Sedan Benzinli ) ve Orijinal LPG'li seçenekleriyle ön plana çıkan CIVIC Sedan 1.6 ECO, CIVIC Hatchback 1.6 Dizel ve CR-V 1.6 Dizel araçları test etme ve sürüş keyfine varabileceğiniz, ayrıca sürpriz hediyelerle karşılaşacağınız sürüş günlerine tüm Honda severlerin davetli olduğu belirtildi.