Honda Urban Fiyatı Ne Olur, Tanıtım Tarihi Açıklandı

Şirket, aracın ilk görselini de internet üzerinden yayınladı.
23-01-2019 23:26 - 16708 Okundu

Honda' nın yeni elektrikli modeli Urban, Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Resmi duyuruyu yapan Japon marka, aracın eskizini de paylaştı. Paylaşılan görsele baktığımızda konseptle çok bir farkı olmadığını görüyoruz.

Kabinde ise büyük bir dijital ekran bizleri bekliyor. Urban EV konsepti, otomobilseverler tarafından çok sevildiği için müşterileri memnun eden tasarımın korunduğunu düşünğyoruz. Bu nedenle değişimleri minimum düzede tunan şirket, kabinde dört koltuk yerine 5 koltuk kullnacak. Ayrıca aracın vites topuzu da daha geleneksel bir tasarıma sahip olacak.

Aracın 3 kapılı yerine 5 kapılı olarak geleceğini de belirtelim.Arka kapılar için ön kapıların boyutunu küçülten şirket, kapı tasarımları üzerinde de birtakım oynamalar yaoacak. Öözellikle gömmeli kapı kollarının yerleri kesinlikle değişecektir.

250 km menzil mesafesi ile gelmesi beklenen 2020 Urban EV, mart ayındaki Cenevre Fuarı'nda örtüsünü kaldıracak. Aracın fiyatı henüz açıklanmadı.Ancak bizim tahminlerimiz, Türkiye'de 200 bin TL' den ucuz olmayacağı yönünde.