İstanbul Autoshow 2017' de Geleceğe Dönüş Arabası-DMC-12

Generali Sigorta yeni süprizi ile İstanbul Autoshow 2017' de...
08-04-2017 11:59 - 21839 Okundu

Geleceğe Dönüş film serisi ile kalpleri fetheden DMC-12 arabası İstanbul Autoshow 2017' ye konuk oluyor.

Türkiye’nin en hızlı ve teknolojik sigorta şirketi olan Generali Sigorta, geleceği şekillendiren sigortacılık yaklaşımıyla, sektöründe ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Generali, 2015 yılından bu yana hizmet ve sigorta sponsorluğunu üstlendiği, otomobil tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği İstanbul Autoshow 2017’ye damgasını vuracak büyük bir sürprize daha imza atmaya hazırlanıyor. 21 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2017’de, ziyaretçileri geçmişe götürerek keyifli anlar yaşatmak isteyen Generali, 80’lerin kült filmi Geleceğe Dönüş’ün başkahramanı DeLorean DMC-12 ile araba meraklılarını buluşturuyor.

Otomotiv dünyasının en büyük buluşması olan, bugünün ve geleceğin otomobil teknolojilerinin sergileneceği İstanbul Autoshow 2017, Generali’nin şaşırtıcı sürprizine ev sahipliği yapacak. Gösterime girdiği yıllarda başrol oyuncusunun zaman makinasına dönüşen arabasıyla geçmişe ve geleceğe giderek yaşadığı maceraları anlatan Geleceğe Dönüş filminin en popüler kahramanı olan DeLorean DMC-12 ile ziyaretçiler Generali Sigorta farkıyla zamanda nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Geleceğin Sigortacılığı Generali ile Şekilleniyor

Türkiye’de dijital sigortacılığı hayata geçiren, geliştirmiş olduğu ürün ve hizmetlerin yanı sıra kullandığı teknolojik alt yapı ile geleceğin sigortacılığına yön veren Generali, geçmiş yıllarda dünyanın birçok ülkesinde popüler olmuş televizyon dizisi Kara Şimşek’in - KITT’ini 2015 yılında Autoshow fuarına konuk etmişti. Bu yıl ise yenilikçi ve inovatif yaklaşımının temsili olan DeLorean DMC-12 ile sahip olduğu değerlere vurgu yapıyor.

Efsane arabayı yakından görmek isteyen araba severler, 21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Generali standını ziyaret edebilir.