Makyajlı Hyundai i30 Hibrit Motor ile Gelebilir

Hyundai, geçen sene makyajladığı i30’da yeniden değişikliğe gidiyor.
18-08-2019 09:35 - 14857 Okundu

Yol testleri esnasında kameralara yakalan prototip, Sonata modelinde kullanılan ızgara tasarımı ile dikkat çekiyor. Otomobil ayrca kendine özgü LED gündüz sürüş farları ve yeni farlar ile donatılmış.

Daha aşağıda,  hava girişleri revize edilmiş bir tampon var.Mevcut modelde kullanılanlardan daha belirgin olan yeni sis farlarını da makyajlamadaki değişiklikler arasında olacak.

Arka bölümde yoğun bir kamuflaj bulunuyor.Ancak hatchback modelde yeni bir arka tampon ve konumu değiştirilmiş reflektörler ile donatıldığını görebiliyoruz. Aynı zamanda stop lambalarının da değişeceğinden eminiz.

Kabindeki değişiklikler ise çok fazla olmayacak.Çünkü gereken revizyon 2018’deki makyajlamada yapılmıştı.Ancak yeni birkaç özellik ve sürücü destek sistemleri eklenecektir.

Motor seçenekleri henüz onaylanmadı.Ancak Euro 6d Temp emisyon standartlarına uygun 1.6 litrelik Smartstream motor görev yapmaya başlayacak. Bu motor 95 hp, 114 hp ve 134 hp olarak 3 farklı seçeneğe sahip olacak.

Bir diğer iddia ise hibrit motor hakkında. Gelen haberlere göre 1.6 litrelik benzinli motor ile 8.4 kwh’ lik batarya sistemi kombine edilecek ve hibrit motor seçeneği de böylece satışa sunulacak.