Makyajlı Hyundai Sonata ve Elantra Önümüzdeki Hafta Amerika'da Piyasaya Çıkıyor

Yeni modeller için geri sayım başladı.
27-08-2023 18:50 - 14903 Okundu

Hyundai Motor America 2024 model Sonata ve Elantra'yı 30 Ağustos'ta tanıtacak.

Şirket detayları gizli tutuyor, ancak araçları "dinamik bir ikili" olarak tanımladı ve "daha cesur, daha modern bir görünüme ve son teknoloji yükseltmelere" sahip olacaklarını söyledi.

Ön kısım tamamen yeniden tasarlandı ve geniş bir ızgaranın ve alçak monte edilmiş farların üzerinde yer alan Dikişsiz Ufuk Lambasına sahip. Arka kısım da yenilendi ve Sonata'nın "geniş duruşunu ve yüksek teknoloji karakterini" vurgulamak için tasarlanan yeni H-ışıklarına sahip.

Daha sportif bir şeyler arayan alıcılar, benzersiz bir ızgara ve özel 19 inç alaşım jantlarla ayırt edilen Sonata N Line'ı tercih edebilirler. 

İç mekanda, 2024 Sonata, 12,3 inç dijital gösterge paneli ve eşleşen 12,3 inç bilgi-eğlence sisteminden oluşan yeni bir bağımsız ekrana sahiptir. Model ayrıca 12 inçlik bir baş üstü ekranı, yükseltilmiş 12 hoparlörlü Bose ses sistemi ve NVH iyileştirmeleri sunuyor.

Sedan, doğal aspirasyonlu ve turboşarjlı 2,5 litrelik dört silindirli motorlarla donatılabiliyor. Model ayrıca hibritleştirilmiş 2.0 litrelik bir motor da sunuyor.