Mercedes A Serisi Station Wagon Tasarımı Nasıl Olurdu

Bu kasanın üretilmesi için şuan herhangi bir çalışma yapılmıyor.
29-04-2018 19:06 - 14301 Okundu

Mercedes' in küçük modeli A Serisi, geçtiğimiz aylarda hatchback olarak yeni kasası ile tanıtılmıştı. Geçtiğimiz hafta da sedan kasası tanıtılan modelin şimdi de station wagon olarak gelip gelmeyeceği tartışma konusu oldu.Ancak biz lafı uzatmadan yeni A Serisi station wagon gelmeceğini haberimizin başında söyleyelim.

Shooting Brake versiyonları station wagon üzerinden geliştiren Mercedes, A Serisi için şuan böyle bir plan yapmıyor.Ancak bu habere rağmen otomobil tasarımcıları A Serisi' nin station wagonunu hayal etmişler ve dijital ortamda resmetmişler.

Mercedes, önümüzdeki dönemde 8 yeni modelin örtüsünü kaldıracağını açıklamıştı.Bu modellerden A Serisi HB ve A Serisi sedan tanıtıldı.Şimdi ise sırada B Serisi, GLA ve GLB bulunuyor.Diğer iki modelin ise özel bir versiyon olacağı tahmin ediliyor.Fakat bu özel versiyonların Shooting Brake olmayacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Yeni A Serisi Amerika'da 31 bin dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.Türkiye'de kaç para olacağı ise henüz netlik kazanmış değil.Ancak şuanki mevcut kasadan biraz daha pahalı olacağına kesin gözle bakıyoruz.