Mercedes-AMG GT Makyajlanıyor

Dört yıl aranın ardından, makyajlı Mercedes-AMG GT ile tanışma vakti geldi.
14-08-2018 12:44 - 13073 Okundu

2014 yılında düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Mercedes AMG GT, 2019 model yılı için güncelleniyor. Son rötuşları yapılan model, testler sırasında kameralara yakalandı.

Almanya’ da halka açık yollarda testleri yapılan 2019 AMG GT, en yakın rakiplerinden Porsche 911’ i geride bırakmayı hedefliyor.Yeni modelin tanıtım zamanı olarak Los Angeles Otomobil Fuarı gözüküyor.

Elde edilen görüntülerde, Panamericana ızgara,değiştirilmiş hava girişleri olmak üzere bazı ince stil değişiklikleri yapıldığı görülüyor.

Diğer değişiklikler arasında, yeni Mercedes modellerinde gördüğümüz  yeni far teknolojisi ve tasarımı yer alıyor.Stop lambaları da değiştirilmiş grafiklere sahip.

GT’ nin tasarımındaki değişiklikler hafif olsa da, Mercedes’e yakın kaynaklar, daha güçlü bir çift turbo V8 motor ile geleceğini söylüyor.

Mevcut GT'nin en az güçlü versiyonunda, 4.0 litrelik ünite 469 bhp güç sunuyor.Aynı motor GT R' da ise 577 bhp üretiyor.Bu aralık da yeni modelin güç çıkışı için yeterli bir alana sahip olduğunu gösteriyor.

Henüz resmi bir açıklama olmasa da, makyajlı AMG GT’ nin 30 bhp güç arttıracağı belirtiliyor.

2020 yılında Black Serisi adı verilen daha güçlü bir versiyon ile gelmesi beklenen  GT’ nin 650 beygir gücünde olabileceği belirtiliyor.