Mercedes-Benz GLE 2019 İç Tasarımı Nasıl

Mercedes, kabine ait ilk görseli yayınladı.
08-07-2018 23:29 - 15685 Okundu

Mercedes' in yeni suv modeli GLE' nin kabinini gösteren eskizler yayınlandı. Ön bölüm için iyi bir görüntü sunan  Mercedes-Benz GLE, anlaşılan herkesin beğenisini kazanan bir model olacak.

Selefi ile benzer bir tasarım dili kullanmayan Mercedes, bunun yerine kabini sıfırdan yeniden tasarladı. Böylece suv pazarında daha modern ve sofistike bir model ile rekabete girecek.

A Serisi'nden ilham alınarak tasarlanan kabin, yeni bir gösterge panosuna, yeni bir gösterge paneli, navigasyona ve 10.25 inçlik bilgi-eğlence sistemine sahip.

MBUX olarak adlandırılan yeni sistemini  Yeni GLE'de de kullanan Mercedes, sesli ve görsel olarak aracı kontrol imkanı tanıyacak.

En az 18 farklı sistemi kontrol imkanı sunan bir direksiyon simidini standart olarak veren 2019  Mercedes-Benz GLE, orta konsolun her iki tarafında yeni hava kanallarına sahip. Ayrıca gelişmiş bir ortam aydınlatma sistemi de bizleri bekliyor.

Benzinli ve dizel motorlar ile satışa sunulacak olan 2019  Mercedes-Benz GLE, Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.