Mercedes EQC’ nin Arka Far Tasarımını Paylaştı

4 Eylül’deki tanıtım öncesi yeni bir teaser daha yayınlandı.
28-08-2018 11:14 - 22962 Okundu

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca Mercedes, EQC’ nin bazı görsellerini ve kamuflajlı fotoğraflarını bizlerle yaplaşmıştı. Bugün yayınlanan bir görsel ile ise yeni modelinin arka yüzünü incelememize olanak sağlıyor.

Şirketin sosyal medya kanallarından birinde yayınlanan görselde, yeni EQC’ nin temiz bir arka kapak tasarımına sahip olduğu görülüyor.Ayrıca ince led stoplar ve onları bir araya getiren ışık şeridi, aracı oldukça şık gösteriyor diyebiliriz.

'Tesla Model X, Audi E-Tron ve Jaguar I-Pace  gibi modeller ile rekabet edecek olan Yeni EQC' nin ön bölümünde de arkadaki gibi bir ışık şeridi yer alıyor. Farlarda da yine LED teknolojisi kullanılıyor.

Mercedes benz, EQC’ nin örtüsünü, 4 Eylül’de düzenleyeceği özel bir etkinlik ile kaldıracak.Stockholm’de düzenlenecek olan özel etkinlikte, yeni modelin tüm özellikleri ortaya çıkacak.

Şimdiye kadar, Mercedes, sıfır emisyonlu araçlar üzerinde çok fazla istekli gözükmüyordu.Ancak yeni model serisinde sadece elektrikli motora yer verilecek.300 kW’lik ünite, 402 hp güç üretebilecek ve 500 km’ye kadar sürüş mesafesi sunacak.

Yeni model 0-100 km/s hıza 5 saniyeden daha kısa bir sürede ulaşabilecek.