Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Özellikleri, Görselleri

Yeni konsept, resmi olarak tanıtıldı.
24-04-2018 09:23 - 18448 Okundu

Sızan görüntüler, tanıtım görselleri derken yeni Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury konsepti ile tanıştık.

Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Maybach konsepti, üretilecek yeni GLS modelinin önizlemesi niteliğinde. Maybach’ ın ilk suv konsepti olan Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, markanın tasarım konusunda ne kadar iddialı olacağını kanıtlıyor.

Yüksek bir sürüş pozisyonuna sahip olan konsept, sedan modellerde gördüğümüz bir bagaj kapısına sahip. 5260 mm uzunluğunda, 2110 mm genişliğinde ve 1764 mm yüksekliğinde olan konsept, şuanki GLS modelinden daha uzun ve geniş.Ancak daha kısa.

TASARIM

Mercedes, bu konseptinde Maybach’ ın tasarım dilini kullandı.Daha ince farlar  ve şık ızgarası ile dikkat çeken konsept, 24 inçlik jantlar ile tanıtıldı.Ayrıca ön bölümdeki geniş hava girişleri de konsepte devasa bir araçmış hissi katıyor.

İç bölümde de beklediğimiz gibi bir lüks mekan ile karşılaşıyoruz.Beyaz renkteki kabin, abanoz ağacından yapılmış ahşap kaplamalara sahip.12.3 inçlik bilgi-eğlence ekranı da orta konsola yerleştirilmiş.

MOTOR

Kaputunun altında 80 kwh pile sahip olan model 500 milden daha fazla yol gidebiliyor.Maksimum 250 km/s hız yapabilen Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury konsepti, 5 dakikada 100 km’ lik şarj edilebiliyor.