Pirelli Carrier Kış Lastiği

Tüm kış koşullarında güvenlik, dayanıklılık ve yol tutuşu sağlayan Carrier Kış Lastiği, yüzde 30 daha uzun ömrüyle de fark yaratıyor.
14-12-2014 18:38 - 16865 Okundu

Pirelli’nin sadece Türk Pirelli İzmit Fabrikası’nda ürettiği ve yılın ilk çeyreğinden itibaren Türkiye ve Avrupa pazarında satışa sunduğu hafif Hafif Ticari araç lastiği Carrier, kış lastiği versiyonuyla da ticari araç kullanıcılarının yanında.

Yeni Carrier Kış Lastiği, soğuk hava koşullarında, en uygun güvenlik, dayanıklılık ve ıslak zeminlerde geliştirilmiş performansı sunarak, ticari araç kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Tam silica sırt bileşimi, yeni tasarımıyla bir önceki nesline göre yüzde 30 daha uzun ömre sahip Carrier Kış Lastiği, Türkiye ve Avrupa pazarı için geliştirildi.  Carrier Kış Lastiği ayrıca, yüzde 10 oranında azaltılan dönme direnciyle daha uzun sürede aşınıyor.

Carrier Kış Lastiğinin yeni sırt desen tasarımı, boylamasına konumlandırılan 3 geniş kanal ve daha geniş omuz bölmesiyle ıslak zeminlerdeki sürüş performansını arttırıyor. Carrier Kış Lastiği, rakiplerine göre ıslak zeminde kaymayı önlemede yüzde 10, frenlemede ise yüzde 5 daha iyi sonuçlar sunuyor.

Avrupa’nın önemli otomobil ve sektörel dergileri tarafından yapılan testlerde de bu özellikleriyle en iyi sonuçları elde eden Carrier Kış Lastikleri, 14’’-16’’ jant ölçüsünde farklı boyutlarda bulunabiliyor.