Porshce Project Gold Görseli Yayınlandı

Porsche, sır gibi sakladığı yeni projesinin birtakım görsellerini paylaştı.
04-08-2018 09:53 - 19325 Okundu

Porsche, yeni modeli Project Gold' un tanıtımlarına kaldığı yerden devam ediyor.Yayınlanan yeni görsellerde aracın içini de artık görebiliyoruz.

Siyah deri döşemeler ile gelecek olan Project Gold, dikişlerinde ise altın rengine sahiip. Adından da anlaşılacağı üzere yeni modelde sarı renge bir hayli fazla yer verilecek.

Yayınlanan bir videoda ise Project Gold' un 911 Turbo S üzerinden geliştirileceği kanısına varıyoruz. Fakat aracın ön ve arka kısımları tamamen farklı bir tasarıma sahip olacak.Jantlarda da yine altın rengi kullanılıyor.

Henüz ne zaman tanıtılacağı belli olmayan Project Gold, büyük ihtimalle markanın 70. yaş gününü kutlamak için düzenlenecek olan etkinlikte örtüsünü kaldıracak.

Bir diğer habere göre ise Project Gold asla seri üretime girmeyecek.Çünkü Turbo S modeli sadece 345 adet üretilmişti. Belki sınırlı sayıda bir üretim ile de karşılaşabiliriz.Yakın zamanda elektrikli otomobil üretimine geçecek olan Porsche, geçtiğimiz günlerde Macan modelinin makyaklı versiyonunun örtüsünü kaldırmıştı.