Renault Kwid Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur

Yeni model, Avrupa yollarında görüntülendi.Oysa sadece Latin Amerika'da satışa sunuluyordu.
24-06-2018 08:20 - 15808 Okundu

Kwid modelini daha önce hiç duymamış olabiliriniz.Çünkü sadece Hindistan ve Güney Amerika pazarlarında satışa sunulan Kwid, daha çok ucuz otomobil isteyenler için üretilmiş bir model.

3.7 metre uzunluğunda olan model Twingo modeliden çok az büyük. 800cc gibi düşük hacimli motorları ile şehiriçi kullanıma uygun bir model olan Kwid, yakın zamanda Türkiye ve Avrupa'da da satışa sunulabilir.

İlk olarak Fransa'da satışa sunulması beklenen Kwid, Avrupa pazarı için ufak değişikliklere gidecek.Büyük ihtimalle ön ve arka yüz değiştirilecek. Ayrıca güvenlik özellikleri de arttırılacak.Çünkü NCAP çarpışma testlerinden kötü bir sonuç ile ayrılmıştı.

Duster modelinden biraz daha küçük olan Kwid, Türkiye piyasasında şirket aracı olarak tercih edilebilir.Eğer bu model Türkiye'de uygun bir fiyattan satışa sunulursa, yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.Özellikle 50 bin civarlarında bir fiyat etiketi birçok müşterinin bu modeli tercih etmesini sağlayabilir. Üstelik uygun yedek parça piyasası ve işçilikler de diğer etkenler olacaktır.