Skoda Octavia Özellikler ve Fiyatı Ne Olur 2019-07-02

Yeni Octavia, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda (eylül ayı) tanıtılacak.sko
02-07-2019 10:44 - 15069 Okundu

Mevcut nesil Skoda Octavia ilk olarak 2013'te tanıtıldı ve 2017'de makyajlandı.2020'de Türkiye'de satışa sunulmasını beklediğimiz model, eylül ayındaki Frankfurt Fuarında otomobilseverler ile buluşacak.

2020 Skoda Octavia MQB platformunun güncellenmiş bir versiyonu üzerinde geliştirildi.Yeni model Station vagon seçeneği ile de showroomlardaki yerini alacak.Genel olarak, yeni nesil Octy'nin dış tarafı,  Scala ve Kamiq'te görüldüğü gibi Skoda'nın en son tasarım dili ile şekillenecek.Bununla birlikte sedan tasarım biraz daha sportif hale getirilecek.

Aracın ön bölümünde büyük bir revizyon olacak. Tek parçalı far tasarımı, daha zarif ve genişletilmiş ön ızgara aracın ön fasyasını oluşturacak.Yeni Octavia, önde ve arkada led farlar ile donatılacak.Arkada artık Skoda logosu yerine Skoda yazan harfler yer alacak. Yeni otomobilin daha kaliteli malzemelerle işlenmiş bir iç düzenlemeye sahip olması bekleniyor.

Kaputun altında, 2020 Skoda Octavia, bir dizi benzinli ve dizel motor seçeneğine sahip olacak.Ayrıca 48v'lik hibrit motor seçeneği de motor skalasındaki yerini alacak.

Fiyatların şuanki versiyona göre artmasını bekliyoruz.Tahminlerimize yeni Octavia' nın 150 bin civarlarından satışa sunulacağı yönünde.