Suzuki, Toyota Corolla Tabanlı Yeni Model Üretecek

2019 yılı başlarında yeni model ile tanışacağız.
14-12-2018 12:12 - 15457 Okundu

Suzuki önümüzdeki yılın başlarında, Toyota Corolla teknolojisi ile geliştirilen yeni bir modeli satışa çıkartacağını duyurdu.Hatta Suzuki bu C segmenti sedanının testlerini başlatmış.

Suzuki logolu Corolla, Suzuki’ nin maliyet düşürme konusundaki uzmanlığı sayesinde Corolla’ ya göre daha ucuza mal edecek.Hindistan’da test edilen yeni araç, tasarım konusunda birtakım farklara sahip olacak.

Suzuki rozetli Toyota Corolla, yeniden tasarlanmış tamponlara, ızgaraya ve alaşım jantlara sahip olabilir. Suzuki otomobilin bilgi-eğlence sistemini ve döşemesini de değiştirebilir.

Toyota Corolla şuan bazı pazarlarda 1.8 benzinli ve 1.4 dizel üniteler ile satışta bulunuyor.Ancak Suzuki, 1.5 litrelik benzinli motorunun daha güçlü bir versiyonunu kullanacak.Ayrıca şu anda geliştirilmekte olan E15A 1.5 litrelik dizel motoru da seçenekler arasına koyacak.

Suzuki, bir yıl içinde 10,000 adet satış gerçekleştirmeyi planlıyor. Hindistan’da satışa sunulacak olan model, C segmenti için tüm ihtiyaçları karşılayacak gibi duruyor.