Volkswagen Beetle Garaja Çekiliyor

Volkswagen, Beetle modelinin fişini çekiyor.
17-09-2018 09:04 - 17547 Okundu

Volkswagen, efsaneleşmiş modeli Beetle’ ın üretimini sonlandırıyor.Ancak sonlandırmayı da yeni bir versiyon ile yapacak.Final Edition adı verilen özel bir versiyon üretilecek ve ardından da Beetle efsanesine elveda demiş olacağız.

Markanın ikonik modellerinden birisi olan Beetle, yaklaşık 70 yıldır yollarda yer alıyor.Kendine has bir müşteri kitlesi olan Beetle, üç kuşak değiştirmiş ve bugünlere gelmiş. 

2019 yılında piyasaya sürülecek olan Beetle Final Edition, iki farklı gövde seçeneği ile satışa sunulacak. Coupe ve cabrio olarak gelecek olan model, Saf Beyaz, Derin İnci Siyahı, Platinyum Grisi, Safari Uni ve Taşlama Mavisi gövde rengi seçeneklerine sahip olacak.Amerika’da SE ve SEL adı verilen donanım paketleri ile showroomlardaki yerini alacak.Cabrio versiyon, kumaş tavana sahip olacak.

SE ÖZELLİKLERİ

Baz donanımda,  bi-xenon ön farlar, LED gündüz sürüş farları, LED arka farlar ve sis farlar standart olarak verilecek.Arka bölümde Turbo logosu yer alacak ve Beetle arması ile donatılacak. 17 İNÇLİK JANTLAR ile de yollara tekerlek basacak.

Kabinde ise yine özel bir alan bizleri bekliyor. Deri kaplı direksiyon simidi, paslanmaz çelik gaz ve fren pedalları, otomatik klima, kumaş-deri karışımı döşemeler ve ses sistemi kabini oluşturan ana materyaller.

MOTOR

Yeni VW Beetle Final Edition, 180 hp güç üreten 2.0 TSI ünite ile satışa sunulacak. 250 nm tork üretebilen araç, 6 ileri otomatik vites ile kombine ediliyor.