Volkswagen'den Yeni SUV Modeli Geliyor

Yeni model Tiguan' ın altında yer alacak.
13-12-2019 08:18 - 16430 Okundu

Dünya pazarlarında SUV modelleri hala en çok satan segment olmaya devam ediyor. Volkswagen de bu pastadan alabildiği kadar pay almak istiyor.Bu doğrultuda da yeni modeller üretmeye devam ediyor.Bu modellerden birisi de Tiguan' dan biraz daha küçük bir suv modeli olacak. 

Yeni model hakkında net bir açıklama yapmayan Volkswagen, bu modelinden önce ID.4 modelini piyasaya sürecek. 0 emisyonlu olarak yollara çıkacak olan model, I.D Crozz konseptinin üretim versiyonu diyebiliriz. Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan bu model, 300 beygirlik performans gösterecek.

Yeni suv modeli ise  Nissan Qashqai, Jeep Compass ve KIA Sportage gibi modeller ile rekabet edecek. Tahminlere göre yeni model Polo’ nun suv versiyonu olan Nivus olacak.Ancak farklı bir isimle satışa sunulacak. Bu model ile tanışmamız için 2021 yılını beklememiz gerekiyor.

2020 yılında da Vokswagen’ i yoğun bir yıl bekliyor. Atlas modeli makyajlanacak ve daha teknolojik bir duruma getirilecek. 8 inçlik multimedya ekranıi yeni sürüş sistemleri, estetik geliştirmeler yeni Atlas’ ın özelliklerinden olacak.