VW ID.7, ErgoActive Koltuklara Teknolojisi İle Geliyor

VW, yeni sistemi ile daha rahat sürüş sunuyor.
26-09-2023 14:32 - 18510 Okundu

VW, büyük ölçüde 2015'teki dieselgate skandalına yanıt olarak, otomobil endüstrisinin eski otomobil üreticileri arasında elektrikli araçların geliştirilmesine büyük önem veren ilk şirketlerden biriydi. Bununla birlikte, VW'nin rakiplerinin çoğu hızla onu yakaladı ve şimdi kendi cazip elektirkli araçlarını  sunuyorlar. Bu da yeni ID.7'yi daha da önemli kılıyor.

Altı ay önce Çin, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde tanıtılan ID.7, markanın üst orta boy sınıftaki ilk elektrikli aracı ve onu firmanın en kapsamlı elektrikli aracı haline getirebilecek bir dizi yeniliği de beraberinde getiriyor. Bunlar arasında Alman Sağlıklı Sırtlar Kampanyası tarafından onaylanan ve otomobilin konforuna "önemli bir katkı sağladığı" söylenen yeni ergoActive premium koltuklar yer alıyor.

İsteğe bağlı ergoActive premium koltuklar fizyoterapistler, ortopedi uzmanları ve spor bilimcileri ile ortaklaşa oluşturuldu ve önemli basınç noktalarına masaj yapmak için sırtlıklarda 10 hava yastığı içeriyor.  

ID.7'nin koltuklarında ayrıca sırt kaslarını gevşetmek ve harekete geçirmek için pnömatik basınç noktası masaj fonksiyonu da bulunuyor. Koltuklar da havalandırmalı ancak sistem diğerlerinden farklı olarak fan hızı koltuk minderi ve sırtlık için ayrı ayrı ayarlanabiliyor. 

İç Mekan Paketi Plus'ın fiyatı 4.450 € (4.711 $). Bu pakette koltukların yanı sıra 14 hoparlörlü 700 watt Harman Kardon ses sistemi ve arka plan aydınlatma sistemi de yer alıyor.