Yeni 2018 Mercedes CLS Dizel Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Mercedes' in 2017 tanıttığı yeni CLS modeli, Türkiye pazarına 400d 4MATIC versiyonu ile giriş yaptı. Fiyatı ise 878.600 TL olarak açıklandı.
04-05-2018 21:53 - 17531 Okundu

Mercedes' in spor coupe tarzı ile herkesi kendine hayran bırakan model CLS' nin yeni kasası showroomlara adım attı. Üçüncü nesil olarak gelen 2018 CLS, ilk olarak 2003 yılında piyasaya çıkmıştı.

Mercedes, Türkiye pazarı için ilk olarak CLS 400d 4MATIC versiyonunu satışa sundu.S Serisinde gördüğümüz birçok özelliği bünyesinde bulunduran 2018 CLS, aktif fren yardımcısı, şerit takip yardımcısı, konsantrasyon kaybı uyarı sistemi ATTENTION ASSIST ve yolcu koruma sistemi PRE-SAFE gibi donanımları standart olara veriyor.

Kullanılan kamera ve radar sistemleri sayesinde güvenlik konusunda rakiplerini geride bırakan yeni CLS, harita ve navigasyon bilgileri sayesinde sürüş koşullarını önceden hesaplayabiliyor.Ayrıca 30 saniyenin altındaki trafik durumlarında, kendi kendini sürme özelliğine de sahip.

CLS modelinin yanında sadece 1 sene satışı planlanan Editionn 1 versiyonu da satışa sunuldu.Ancak bu paket malesef Türkiye'de henüz yok. Bu modeli özellikleri arasında ise bakır renkli kontrast dikişli, baklava desenli Nappa deri koltukar, mat krom elmas görünümlü ön ızgara yer alıyor.Motor seçenekleri ise oldukça geniş. Standart CLS modelinin tüm motor seçenekleri Edition 1 için de geçerli.