Yeni BMW 1 Serisi Sedan Türkiye'ye Gelecek mi? 2018-11-08

Çin' e özel olarak üretilen yeni 1 Serisi sedan, Türkiye pazarına giriş yapabilir.
12-11-2018 07:58 - 13554 Okundu

BMW' nin yeni model 1 serisi sedanın fiyatı ve özellikleri merakla bekleniyor. İlk olarak Çin'de satışa sunulan olan Yeni BMW 1 Serisi Sedan, bu modeli daha sonra Meksika'da da piyasaya sürmüştü.Meksika'da satışa sunulması ile Yeni BMW 1 Serisi Sedanın Avrupa pazarında da satışa sunulabileceği konuşulmaya başlandı.Bu nedenle yeni modeli, Türkiye pazarında da görebiliriz.

Almanya'da testlerine devam eden Yeni BMW 1 Serisi Sedan,  ön bölümde hafif bir kamuflaja sahip.Arka bölümde de yine kaplamalar yer alıyor. Bu bölümler, büyük ihtimalle Çin versiyonu ile aynı olmayacak ve elden geçirilerek Avrupa pazarındaki yerini alacak.

Yeni BMW 1 Serisi Sedan' ın Almanya'da test edilmesi, yeni modeli hem Avrupa'da hem de Türkiye'de satışa sunulacağının göstergesi diyebiliriz. Ayrıca BMW, Audi A3 Sedan ve Mercedes A Serisi sedan gibi modeller ile rekabet edebilecek bir aracı bulunmuyor.

Yeni modelin, 3 serisi sedanın satışlarını düşürmesinden korkuluyor.Bu nedenle yeni 1 serisi sedanı, Türkiye'de satışa sunulmazsa şaşırmamak gerekiyor.