Yeni Honda ZR-V SUV Özellikleri Açıklandı

Honda, yeni modelinin örtüsünü kaldırdı.
16-05-2023 10:37 - 15726 Okundu

Honda, bu yıl ürün gamına bir SUV daha eklemeye hazırlanıyor. Honda ZR-V, HR-V ve CR-V arasında yer alacak ve daha sportif bir görünüm ve sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Bu sonbaharda satışa çıktığında ZR-V, Toyota C-HR, Renault Captur E-Tech ve en yeni Nissan Qashqai ve Volkswagen Tiguan gibi diğer küçük hibrit SUV'lara rakip olacak.

Tasarımında ince farlar ve parlak siyah ön panjur bulunur ve lüksten çok sportif görünüme vurgu yapılır. Arkada, kompakt SUV, arka kapakla birleşen şık arka lambalara sahip. Honda'nın tasarımcıları, ZR-V'nin sadece stil için değil, aynı zamanda yolcular için iyi görüş ve kaygan aerodinamik ile işlevsellik için optimize edildiğini söylüyor.

ZR-V'nin bagaj kapasitesi 380 litre ve arka koltuklar yatırıldığında toplam yük kapasitesi 1.291 litreye çıkıyor. 

Ön panelin ortasında Apple CarPlay veya Android Auto ile uyumlu olması beklenen birden fazla şarj noktası ve dokuz inçlik bir dokunmatik ekran var. Muhtemelen daha yüksek özellikli modeller, 10,2 inçlik bir dijital gösterge paneli ve daha tam özellikli bir ses sistemi içerebilir.

Döşeme seviyelerinde, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, sekiz yönlü sürücü koltuğu ayarı, panoramik tavan, 18 inç alaşım jantlar dahil olmak üzere kapsamlı bir kit yelpazesi sunulmaktadır.