2019 Audi A4 Hibrit Testlerde Görüntülendi

Audi' nin popüler modeli A4' ün 48V hafif hibrit motor ile satışa sunulacak olan versiyonu casus kameralar tarafından fotoğraflandı.
02-06-2018 22:17 - 16837 Okundu

Audi' nin Türkiye'de de yüksek bir satış rakamına ulaşan modeli A4' ün makyajlı kasası yıl sonu gelmeden tanıtılacak.

Müşterilerin suv modelleri artık daha fazla tercih etmesine rağmen kendi sınıfının en çok satan modeli olmayı sürdüren Audi A4, yeni özellikleri ve makyajlı hali ile daha da fazla satış  yapmayı hedefliyor.

Mercedes C Serisi ile sıkı bir rekabet içinde olan model, muhtemelen Eylül ayındaki Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.Dış tasarımda çok büyük bir yenilik ile gelmeyecek olan 2019 Audi A4,   yeniden şekillendirilmiş bir ön tampona sahip olacak.Ayrıca yeni farlar ve elden geçirilmiş bir arka tampon da bizleri bekliyor.

HİBRİT MOTOR SEÇENEĞİ

48V hafif hibrit teknolojisi, yeni A4' ün motor seçenekleri arasında yer alacak.A8'deki teknolojiyi sunacak olan model,A8 ile aynı platformu paylaşacak.Aynı zamanda Volkswagen modellerinden bildiğimiz 1.5 litrelik motor seçeneği de artık 1.4 TFSI yerine kullanılacak.2.0 litrelik benzinli ve 2.0 dizel ve 3.0 dizel motor seçeneklerinin de verimlilikleri arttırılacak.

A4 Sedanın ardından S4, RS4 ve station wagon seçenekleri de makyajlanacak.