2019 Audi Q8 Özellikleri ve Görselleri Yayınlandı

Audi’ nin yeni modeli Q8’ in ilk görselleri internete düştü.Tasarımı ve özellikleri ile segmentinin en iyilerinden birisi olan 2019 Audi Q8, görenleri kendine hayran bıracak bir tasarıma sahip.
05-06-2018 09:54 - 19686 Okundu

Audi, yeni Q8 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İlk görsellerini yayınlayan şirket, bazı özellikleri de paylaştı.Q8 konseptine bağlı bir şekilde tasarlanan 2019 Audi Q8,  Q7 modeline göre daha sportif görünüyor.

Ön bölümden başlarsak, dikey krom şeritleri, gri çerçeveli Singleframe ızgara ilk dikkat çeken detaylar.Ayrıca büyük hava girişleri ve karartılmış panelin üzerine yerleştirilen ince led farları da  modelin karakteristik özellikleri arasında.

Yandan bakıldığında ise hafif eğimli çatısı ve C sütunu modeli sportif bir havaya sokuyor.Coupe tasarım için çerçevesiz arka camlar kullanan 2019 Audi Q8, arka bölümde ise bagaja monte edilen bir spoylera ve sportif bir tampona sahip.Ayrıca çift egzoz sistemi  ve led stopları da söylemeden geçmeyelim.

İÇ MEKAN

Sportif stil kabinde de devam ediyor.Yeni A6 ve A8 modellerini takip eden 2019 Audi Q8, lüks ve yüksek teknolojisi bir iç mekan sunuyor.Düz tabanlı bir direksiyon simidi, Alcantara deri döşemeler, büyük bilgi-eğlence ekranı, dijital gösterge paneli, klima kontrolü ve üçüncü bir ekran modelin teknolojiye kadar önem verdiğini gösteriyor.

Arka koltuklar nispeten geniş gözüküyor ve crossover'ın eğimli tavanına rağmen arka yolcular için iyi bir baş mesafesi var gibi denebilir.Ayrıca arka bölüme yerleştirilen bir dokunmatik ekran ile klima kontrolleri arka yolcuların kullanımına da bırakılıyor.

605 litrelik bagaja sahip olan model 1755 litreye kadar bagaj hacmini çıkartabiliyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Kaputun altında, güncellenmiş bir teknolojiye sahip  benzinli ve dizel motorlar yer alıyor.340 hp’ lik 3.0 litrelik benzinli motor ve 231 hp’ lik 3.0 litrelik dizel motor başlangıç seviyesinin üniteleri olarak görev yapıyor.

Q8, b Avrupa'da bu sonbaharda piyasaya sürülecek.

GALERİYİ AŞAĞIDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.