2019 Audi S6 Avant Yeniden Görüntülendi

Audi' nin station wagonu yol testlerine devam ediyor.
10-11-2018 12:22 - 15332 Okundu

2019 Audi A6 Avant,segmentinin en iyi görünümlü modellerinden birisi. S6 Avant ise hem performans hem de tasarım olarak kendine hayran bırakıyor.

Audi' nin teknik merkezinde testlerine devam eden S6 Avant,  tasarım olarak standart model ile aynı gibi gözükse de , bazı ince tasarım değişiklikleri ile farkını ortaya koyuyor.

Aracın önü agresif hava girişleri içeren daha sportif bir tampon ile donatılmış.Değişim elden geçirilmiş tampon üzerindeki difüzör ile devam ediyor. Arka bölümdeki dörtlü egzoz çıkışı ile kaputunun da altında güçlü bir motor olduğunu görebiliyoruz.

Şuan test aşamasında olduğu için üretim versiyonunda daha farklı tasarım değişiklikleri görebiliriz.Bunlar arasında revize edilmiş ızgara ve suni alümiunyum ile kaplı yan ayna kaplamaları olabilir.Aynı zamanda farklı jantlar ve S6 rozetleri de mutlaka yer alacaktır.

Kabinde de küçük tasarım değişiklikleri yer alacak.Spor direksiyon, revize edilmiş bir gösterge grubu ve alaşım pedallar, değişikliklerden bazıları olacak.Sürücüler aynı zamanda farklı döşeme kombinasyonlarına da hazır olsunlar.

Modele neyin güç sağlayacağı konusunda hâlâ belirsizlikler var.Ancak olası bir aday RS5 Coupe'de bulunan ikiz turbo 2.9 litrelik V6 ünite.Bu motor RS5 Coupe'de 444 hp güç ve 600 nm tork üretebiliyor.Bu motor, S6 Avant'ta daha yüksek bir performans gösterebilir.