2019 BMW 1 Serisi Üretime Hazır, Fiyat Listesi

2019 BMW 1 Serisi için geri sayım başladı.
03-01-2019 09:12 - 18692 Okundu

Türkiye'de daha çok gençler tarafından tercih edilen BMW 1 serisi, 2019 model yılı için yenileniyor.Artık önden çekişli olarak satışa sunulacak olan model, tepeden tırnağa yenilenerek yollara çıkacak.Selefine göre daha şık bir tasarım bizleri bekliyor.Ayrıca motor teknolojisi de yenilendiği için daha verimli ve tasarruflu ünitelere sahip olacak. Gövde olarak da selefine göre daha geniş olacak.Fakat haberin başında da dediğimiz gibi arkadan itiş yerine artık önden çekiş teknolojisi kullanılacak.

UKL1 platformu nedeniyle önden çekişli hale gelen model, böylece arka bölümde daha geniş bir alan sunacak.Çünkü eski kasada arkada oturan yolcular için hareket alanı oldukça kısıtlıydı.

Almanya'daki testleri esnasında üretim versiyonu ile görüntülenen 2019 BMW 1 Serisi, selefine göre daha dinamik ve sportif olacak.

KABİN

İç tasarımı da yenilenen model, 3 serisindeki gibi bir tasarıma sahip olacak.Fakat 3 serisindeki tüm teknoloji, 1 serinde biraz daha sadeleştirilecek.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Gelelim motor seçeneklerine.Yeni 1 SERİSİ, artık 1.5 litrelik 3 silindirli benzinli ünite ile de satın alınabilecek.2.0 litrelik bir diğer motor seçeneği ile ise 120i ve 120d versiyonları satışa sunulacak.Ayrıca hibrit motor seçeneği de yelpazedeki yerini alacak.