2019 Jaguar F-Pace SVR Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Jaguar’ ın ilk suv modeli olan F-Pace, hızla markanın en çok satan modeli oldu. Marka bu hızı yarıda kesmeyip yeni bir donanım paketi ile daha da arttırmak istiyor.
04-05-2018 13:35 - 20408 Okundu

Jaguar, son dönemde otomotiv basınını elektrikli modeli I-Pace ile meşgul ediyordu.Ancak şirket beklenmedik bir anda F-Pace modeline yeni bir donanım paketi eklediğini duyurdu.

SVR donanım paketi ile markanın en iyi performans gösteren modeli haline gelen F-Pace, yeni donanım paketinde 5.0 litrelik motor kullanıyor.542 hp’ lik bu motor 0-100 km/s hıza 4.1 saniyede ulaşabiliyor ve maksimum 283 km/s hız yapabiliyor.

Motor özellikleri dışında yeni donanım özellikleri de ekleyen Jaguar, yeni SVR versiyonunda direksiyon yardımı, şerit takip sistemi, Stop&Go özelliklerine sahip cruise control özelliklerini de ekledi.Ayrıca 160 km/s hıza kadar uygulanabilen yeni bir acil fren sistemi de modelin dikkat çeken özelliklerinden birisi.

Yeni bir 10 inç bilgi-eğlence ekranıda standart olarak geliyor.Süet benzeri tavan , premium halılar, metal pedallar, çerçevesiz dikiz aynası, aydınlatmalı sırt tablaları modelin iç bölümü daha da şık hale getiren detaylar arasında.

50 bin dolar fiyat etiketine sahip olan model, İngiltere’de ise 36,520 Sterlin fiyat etiketi ile showroomlardaki yerini alacak. Türkiye fiyatları hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.