2019 Mercedes B Serisi Bagajı Göründü

Mercedes, B Serisinin tanıtım kampanyalarına başladı.
30-09-2018 22:02 - 14021 Okundu

Mercedes MPV segmentinde yer alan modeli B serisi, 2019 model yılı için yenileniyor.Kısa süre içinde aracın tüm özelliklerini açıklayacak olan Mercedes, Paris Fuarı öncesi bu modeli bagajını gösteren bir tanıtım videosu yayınladı.Videoda bagajın ne kadar geniş bir alana sahip olduğuna dikkat çekilmiş.

Binek otomobil modelleri arasında en pratik modellerden birisi olan B serisi, CLA ve A serisinde station wagon seçenekleri olmadığı için geniş bir müşteri kitlesinin dikkatini çekebilecek modellerden birisi olacak. Kabinde A Serisi ile benzer noktalara sahip olan 2019 B Serisi, orta konsolda 2 adet 10.25 inçlik ekrana sahip.Soldaki ekran gösterge paneli, sağ tarafta se MBUX adı verilen bilgi eğlence sisteminin ekranı yer alıyor.

Selefine göre daha geniş bir kabin sunan model, eski modelinde 488 litrelik bagaj hacmine sahipti.Yeni modelde ise bu değerin daha fazla olacağı kesin.

Koltuklar yatırıldığında kanoyu rahatlıkta taşıma imkanı sunan B serisi, BMW 2 Serisi Active ile rekabet edecek. 2019 başlarında satışa sunulacak. Yeni model ile bu hafta içinde tanışacağız.