2019 Mercedes GLB Serisi Görüntülendi

Mercedes' in yeni suv modeli GLB, şehir trafiğinde kameralara yakalandı.
09-10-2018 08:10 - 21490 Okundu

Mercedes, suv ailesini genişletiyor. GLB adını verdiği yeni bir suv modeli geliştiren Mercedes, yaklaşık 1 yıldır bu model üzerinde çalışıyor.2018 başlarında görüntülendikten sonra bir daha göremediğimiz yeni 2019 GLB, uzun bir aradan sonra yeniden kameralara yakalandı.Üstelik bu sefer şehir içi yollarda test edilirken...

Arka kısmı gözüken model, led stoplara sahip. Daha önceki görüntülerde bu farları çalışır durumda görmemiştik.Fakat bu defa stop lambalarını aktif halde görebiliyoruz.Mercedes, GLB' nin arka far tasarımında yeni B serisinde kullandığı tasarım dilini kullanarak, bu tasarımı diğer modellerinde de kullanacağını böylece kanıtlamış oldu.

A Serisi ile aynı platformu kullanan 2019 GLB,  böylece rakiplerine göre daha hafif olacak.Ayrıca  daha düşük yakıt tüketimi ile sürücüsünü de tabiri caizse çok üzmeyecek.Kabin hakkında ise net birşey söyleyemiyoruz.Fakat bizim tahminlerimiez göre 2 adet 10.25 inçlik ekran konsoldaki yerini alacak.Ayrıca S serisinde gördüğümüz otonom sürüş teknolojisi ve güvenlik sistemleri, GLB modelinde de kullanılacaktır.

Yeni model ile Kasım ayında tanışabiliriz.