2019 Mercedes GLE Böyle Görünüyor 2018-09-11

Mercedes, yeni modeli için gövde tasarımını gösteren bir görsel yayınladı.
11-09-2018 09:16 - 14469 Okundu

Neredeyse iki günde bir yeni bir teaser yayınlayan Mercedes, bugünü de boş geçmedi 2019 model GLE modelinin tanıtımlarına devam eden marka, yeni modelin özelliklerini ve fiyatını kısa zaman içinde açıklayacak.Daha önceki fotoğraflarda bulunan araçla son yayınlanan görseldeki araç arasında birtakım farklılıklar bulunuyor. Kapı kollarının yer almadıği görselde büyük jantlar da dikkat çekiyor.

Şuanki GLE modeli ile neredeyse hiçbir ortak yanı bulunmayan yeni kasa GLE' nin şık bir tasarıma sahip olacağından eminiz diyebiliriz.Dış tasarımda olduğu kadar iç tasarımda da yenilikler bizleri bekliyor olacak. Çift ekran düzeni ve sade ön konsol aracı daha da premium bir hale getirecek.

Kaputunun altında altı silindirli ünite ile gelecek olan 2019 GLE, hafif hibrit teknoloji ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile yollara çıkacak.Ayrıca aracın boyutları arttığı için aracın kabini de genişleyecek.Platformunu da yenileyen Mercedes, performans ve verimlilik konularında da pozitif gelişmeler olduğunu belirtiyor.

Yakın zaman içinde tanıtılmasını beklediğimi 2019 GLE, büyük ihtimalle Paris Otomobil Fuarı'nda otomotilsevelerin beğenisine sunulacak. Aracın özellikleri ve fiyatı ise bu ay içinde açıklanabilir.