2019 Mercedes GLE’ nin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Mercedes, EQC modelinden sonra şimdi de GLE modelini tanıtmaya hazırlanıyor.
10-09-2018 09:05 - 13785 Okundu

2019 model yılı için suv modellerini yenilemeye devam eden Mercedes, 2019 GLE’ nin örtüsünü kaldırmaya hazırlanıyor. Tanıtım videosunda aracın ön yüzünü gösteren Mercedes, anlaşılan yeni bir ön tasarım kullanmış.

Büyük bir Mercedes logosu, led teknolojili gündüz farları, yeni tasarımlı normal farlar, ön tamponun altına konumlandırılan büyük hava girişleri ve tavandaki barlar ilk dikkat çeken detaylar oluyor.Açıkcası şuan bile araç ne kadar sportif olduğunu kanıtlıyor.

Aracın arka bölümünde de yine sportif bir tasarım kullanılması bekleniyor.Ön bölüm ile kombine edilen bir arka bölüm görmeyi beklediğimizden dolayı şimdiden heyecanlandık diyebiliriz.

Kabin içerisinde de yenilikler ile gelecek olan model, markanın son teknolojileri ile donatılacak.Orta konsolda çift ekranlı yeni bilgi-eğlence sistemi tasarımı yer alacak ve sistem kontrollerinin hepsi bu ekrandan yapılabilecek.

Motor seçenekleri konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.Ancak 3.0 litrelik 6 silindirli motorun kullanılacağına eminiz. 367 hp’ lik bu ünite, 500 nm tork üretebiliyor.EQ Boost teknolojisi sayesinde 22 hp güç ve 250 nm tork isteğe göre anlık olarak kullanılabiliyor.

Avrupa’da dizel motor seçeneği ile de satışa sunulacak olan model, yine 3.0 litrelik ünite kullanacak. 286 beygirlik ünitenin ürettiği maksimum tork miktarı 600 nm.