2020 Renault Zoe Testlere Başladı

Casus kameralar tarafından görüntülenen model, elektrikli motor kullanmaya devame diyor.
01-08-2019 10:56 - 15892 Okundu

Küçük elektrikli araç sınıfında rekabet giderek artıyor.Peugeot e-208, Opel Corsa-e, Volkswagen ID.3 ile bu segment için rekabet sinyallerini görmüştük.Şimdi de yıllardır piyasada olan Renault Zoe modelinin yenilenen versiyonunu yollarda görüyoruz.

Yukarıda saydığımız modeller dışında Seat Mii, Skoda Citigo ve Volkswagen e-up modelleri de elektrikli araç sınıfının yeni üyelerinden. Aslında tüm bu modeller önümüzdeki yıllarda elektirkli araçların hayatımızda ne kadar yer alacağını şimdiden gösteriyor.

7 yıldır yollarda olan Renault Zoe, yeni neslinde de aynı tasarımı korumaya devam edecek.Yeni tasarımdan çok evrimsel tasarım anlayışını benimseyen Renault, büyük ihtimalle donanım anlamında yenilikler ile gelecektir. 

Tahminlere göre yeni 2020 Zoe, 400 km' lik bir menzil mesafesine sahip olacak. Yenilenen model ile yakın zaman içinde tanışacağız.Türkiye'de Zoe' nin elektrikli versiyonun fiyatı 233 bin TL olarak açıklandı.Yenilenen versiyonun da fiyatları büyük ihtimalle bu civarlarda olacaktır.