Renault’ nun Yeni Konsepti Paris’te Tanıtılacak

Renault, Paris Otomobil Fuarı’nda yeni bir konseptin örtüsünü kaldıracak.
28-08-2018 13:15 - 13144 Okundu

Önümüzdeki Ekim ayında kapılarını açacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda yeniden tasarlanan Kadjar ve EZ-Pro Concept'in yanı sıra, yeni bir konseptin daha tanıtılacağını öğrendik.

Polonya’ nın Varşova kentinde görüntülenen yeni konsept, şehrin en modern binasının yanında fotoğraflandı.

Büyük tekerleklerine rağmen yollarda gidebilen yeni konsept,  EZ-Pro, the EZ-GO Shared Mobility Conceptleri ile benzer bir tasarıma sahip.

Ancak genel tasarım, bize,  geçen yıl Concorso d'Eleganza Villa d'Este etkinliğinde tanıtılan ve “Yılın En Güzel Konsept Otomobili” ödülünü kazanan elektrikli Trezor'u hatırlatıyor.

Trezor'un aksine, bu özel konsept daha masif ve dolayısıyla daha pratik görünüyor.Yeni konseptin odak noktası büyük ihtimalle elektrikli ve sürücüsüz  olarak gidebilmesi olacak.Tasarım olarak da markanın ne kadar doğru ilerlediğini söyleyebiliriz.

Konseptin boyu size biraz uzun gelebilir.Ancak gelecek yıllarda otomobiller sürücüsüz olacak ve park etmekle uğraşılmayacak. Bu nedenle uzun araçların kullanımı ve park etmesi de sürücüler için dert olmayacaktır.Yeni otonom araçlarda, seyahat ederken yola dikkat kesilmek yerine sürücü koltuğunda oturan kişi çalışabilir, uyuyabilir ve kitabını okuyabilir.