2020 Skoda Scala Monte Carlo Özellikleri Açıklandı

Sportif detaylar dikkat çekiyor.
03-09-2019 09:54 - 20196 Okundu

Skoda, Scala modeline yeni bir donanım seçeneği ekledi. Monte Carlo adı verilen yeni donanım paketi,  Frankfurt Otomobil fuarında otomobilseverler ile buluşacak.Bu donanım paketini daha önce Fabia ve Rapid  modellerinde de görmüştük.

Dış tasarımında sportif bir havaya sahip olan Scala Monte Carlo, 17 ve 18 inçlik jantlar ile yollara tekerlek basacak. Farklı ön tampon tasarımı, Skoda yazısı, siyah ayna kapakları ve diğer siyah detaylar aracın sportifliğini iki katına çıkartıyor.

Standart özellikler arasında panoramik sunroof, full-LED ön ve arka farlar, siyah arka rüzgarlık, karartılmış arka camlar, yüksekliği ayarlanabilen spor koltuklar, kaliteli döşemeler, daha farklı grafiklere sahip dijital gösterge paneli, siyah tavan döşemesi, özel paspaslar, yer alıyor. Ayrıca led iç mekan aydınlatması da bulunuyor.

2019 sonunda satışa sunulacak olan model, ismini Monte Carlo pistinden alıyor. 1911 yılından beri düzenlenen yarışlara ev sahipliği yapan Monte Carlo'da Skoda Fabia modelini ralli versiyonu ile çok kez görmüştük.