2020 Yeni VW Golf Böyle Gözükebilir 2018-12-03

2019 VW Golf' ın dış tasarımı geçtiğimiz ay Çin'de görülmüştü.
04-12-2018 08:08 - 21237 Okundu

Kasım ayındaki testleri sırasında casus kameralar tarafından görüntülenen 2019 VW Golf' ün tahmini tasarıma ait çizimler gelmeye başladı.

Yayınlanan görsellerde, 2019 VW Golf' ün daha ince ve parlak farlara sahip olduğu görülüyor.Ayrıca ince üst ızgara ve iki parçalı alt hava girişi ve keskin olarak tasarlanmış tampon aracın düşük profilli bir ön fasyaya sahip olmasına neden olmuş.Arka bölümde ise Tiguan'da gördüğümüz L şekilli farlar ve dar stoplar dikkat çekiyor.

VW Golf Mk8 daha keskin ve daha agresif bir tasarıma sahip olacak, ancak boyutları bir önceki modelden çok da farklı olmayacak.Ürün yelpazesi, farklı tasarım dokunuşlarına sahip GTI, R-Line ve R varyantlarını içerecek.

Yeni nesil Golf, şuanki modele göre daha iyi bir dijitalleşme seviyesine sahip olacak.Daha gelişmiş bir dijital bilgi ekranı, klima kontrollerini sağlayan dokunmatik ekranı ve ses asistanı ile daha teknolojik bir model haline gelecek.

Benzinli ve dizel motorlar ile satışa sunulacak olan model, başlangıç paketinde 1.0 TSI' lık ünite ile yollara çıkacak. Bu motorun üzerinde ise 1.5 litrelik TSI ünite yer alacak. Dizel cephesinde ise tamamen yeni 1.5 TDI ve 2.0 TDI görev yapacak.

Yeni Golf, büyük ihtimalle hibrit motor seçeneği ile de satışa sunulacak. 48V' lik batarya 2.0 TSI motor ile kombine edilecek.

VW Golf, 2020 ortalarında üretime girecek.