2024-2025 Alfa Romeo Milano Özellikleri Belli Oluyor

Alfa Romeo, yeni B-SUV modeli için geri sayıma başladı.
25-01-2024 11:00 - 371 Okundu

Alfa Romeo, uzun süredir süren sessizliğini yeni bir model ile bozmaya hazırlanıyor. B-Sub segmenti için yeni bir model geliştiren İtalyan marka, bu modeli için ismin Milano belirledi.

10 Nisan'da örtüsünü kaldıracak olan 2025 Alfa Romeo Milano, e-CMP platformu üzerinde geliştiriliyor. 54 kW'lik batarya paketi ile 400 km'ye kadar menzil mesafesi sunması beklenen 2025 Milano, sadece elektrikli olarak yollarda olacak.

Yeni model hakkında bazı açıklamalarda bulunan şirket CEO’su Jean-Philippe Imparato, “Milano’nun gelişiyle, 2024 yılında tüm Alfa Romeo hayranlarının beklentilerini ve arzularını karşılayan bir seri tamamlanacak. Milano ile, Giulietta ve Mito sahibi Alfisti’yi markaya tekrar davet etmek ve markaya olan sevgilerini tazelemek istiyoruz. Milano, aynı zamanda bu segmentte benzersiz bir sportif deneyim ile İtalyan tasarımının ayırt edici güzelliğini arayan herkese “hoş geldiniz” diyor. Milano, şirketin elektrikli otomobillere geçiş sürecinde kilometre taşı olacak; tıpkı Tonale gibi markanın küresel varlığını güçlendirmek gibi önemli bir misyonu da üstleniyor.” dedi.