2024 Toyota Corolla ve Fiyatları: Konforlu ve Şık Bir Sürüş Deneyimi

Toyota, otomobil dünyasının klasikleşmiş modellerinden biri olan Corolla'yı 2024 model yılı ile güncelleyerek sürücülere daha konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.
09-01-2024 01:00 - 236 Okundu

1. Ergonomik Koltuklar:

Toyota Corolla'nın iç mekanında bulunan ergonomik koltuklar, uzun sürüşlerde bile sürücü ve yolculara destek sağlayarak maksimum konfor sunar. Yüksek kaliteli malzeme ve tasarım detayları, otomobil içinde hoş bir atmosfer yaratır.

2. Geniş İç Mekan:

Corolla, geniş iç mekanı ile sürücü ve yolculara ferah bir hissiyat sunar. Arka koltuklarda bulunan geniş bacak mesafesi, uzun yolculuklarda dahi rahat bir oturma pozisyonu sağlar.

3. İleri Teknoloji Multimedya Sistemi:

2024 Corolla, modern bir multimedya sistemi ile donatılmıştır. Dokunmatik ekranlı bilgi ve eğlence sistemi, sürücüye kolay kullanım imkanı sunarken, entegre navigasyon ve bağlantı özellikleriyle sürüşü daha keyifli hale getirir.

4. Otomatik İklim Kontrol Sistemi:

Corolla'nın otomatik iklim kontrol sistemi, iç mekan sıcaklığını otomatik olarak düzenler ve sürücü ve yolculara istedikleri konfor seviyesini sağlar.

5. Akustik Yalıtım:

Otomobil içindeki gürültü seviyelerini minimize etmek adına tasarlanan akustik yalıtım sistemi, Corolla'nın iç mekanında sürücülerin ve yolcuların sessiz bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlar.

6. Aydınlatma Tasarımı:

Corolla, iç mekan aydınlatma tasarımına özel bir önem verir. LED iç aydınlatma sistemi, gece sürüşlerinde estetik bir atmosfer yaratırken aynı zamanda fonksiyonel bir kullanım sağlar.

7. Yol Bilgisayarı ve Sürüş Destek Sistemleri:

Yol bilgisayarı ve sürüş destek sistemleri, Corolla'nın sürüş deneyimini daha güvenli ve konforlu hale getirir. Adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı gibi özellikler, sürücüyü destekleyerek yolculukları daha keyifli kılar.

Model Fiyatları (TL)
1.5 Vision Multidrive S 1.219.500
1.5 Dream Multidrive S 1.334.500
1.5 Dream X-Pack Multidrive S 1.416.000
1.5 Flame X-Pack Multidrive S 1.501.500
1.5 Passion X-Pack Multidrive S 1.622.500