2026 Rolls-Royce Ghost Seri 2 Gizli Bir Stil Güncellemesi Aldı

Küçük değişiklikler lüks sedanın görünümünde büyük bir fark yaratabilir
11-03-2024 06:00 - 158 Okundu

Rolls-Royce, ilk çıkışından bu yana dört yıl geçen Ghost sedan modelinin orta yaşam döngüsü güncellemesine hazırlanıyor. Phantom'un küçük kardeşi, daha temiz bir ön panele ve her iki uçta güncellenmiş LED aydınlatmaya sahip ince bir yeniden tasarıma tabi tutulacak.

Casus fotoğrafçılarımız İsveç'te soğuk hava testlerinden geçen bir Rolls-Royce Ghost Series 2 prototipini görüntüledi. Ön kısımla sınırlı kamuflaj sayesinde tasarım güncellemelerini net bir şekilde görebildik. Eski modele göre en çarpıcı değişiklik, aydınlatmalı ızgaraya doğru daralan daha ince LED farlar.

Ön tampon, daha sade bir alt giriş ve mevcut Ghost modelinde görülen yatay krom aksanların kaldırılmasıyla yenilenmiş bir tasarım sergiliyor. Ek olarak, ADAS için revize edilmiş bir sensör ortada görülebiliyor. Arka tarafa geçildiğinde, arka lambalardaki güncellenmiş LED grafikler ve artık iki dikey yarık ile değişiklikler minimal düzeyde.

Yenilenmiş bir renk paletinin yanı sıra alaşım jantlar için yeni seçenekler olabileceğinden şüpheleniyoruz. Casus çekimlerdeki aydınlatma ve karlı ortam renk algımızı değiştirebilir. Yine de prototip, Spectre'de zaten mevcut olan Olivin tonunda boyanmış gibi görünüyor.

Şirketin ürün stratejisine bakılırsa, Ghost'un iç mekanında ve alt yapısında önemli yükseltmeler beklemiyoruz. Lüks sedan, standart olarak 562 bg veya Black Badge Ghost versiyonunda 592 bg'ye kadar güç üreten çift turbolu 6.75 litrelik V12 motorla donatılmıştır.