Audi, Detroit Fuarı'na Katılmayacağını Açıkladı

Mercedes ve BMW' nin katılmama kararının ardından bir diğer büyük otomotiv markası Audi' de 2019 Detroit Fuarı' na katılmayacağını duyurdu.
11-05-2018 08:16 - 13568 Okundu

Dünyanın en çok ziyaret alan otomotil fuarlarından birisi olan Detroit Otomobil Fuarı, her sene Ocak ayında düzenleniyor. Ancak 2019 yılındaki fuara şimdiden 3 marka katılmayacağını açıkladı.Bu markalar Alman markalar Mercedes, BMW ve Audi.

Şirkette yapılan açıklamada, önceki Detroit Fuarları'nda birçok yeni modelin lansmanı yapıldığını ancak bu seneki fuara katılınmacağı belirtildi.Ancak Detroit Fuarı'na özel bir durumun olmadığı diğer bazı fuarlara da katılmama kararlarının alınabileceğinin de altı çizildi.

3 Alman markanın bu fuarda yer almaması, ziyaretçi sayısını da mutlaka etkileyecektir.Dünya pazarında en değerli otomobilleri bu markaların ürettiği bir gerçek.Bu nedenle Detroit Fuarı'na beklenen ilginin önceki senelere göre biraz daha düşük olacağı tahmin ediliyor.

2020 yılından itibaren yeni modelleri ile geri döneceklerini belirten Audi CEO' su Dieter Zetsche, alınan katılmama kararının da oldukça zor olduğunu belirtti.