Audi E-Tron'ndan Yeni Teaser Var!

Audi, yeni elektrikli modelini önümüzdeki hafta tanıtmaya hazırlanıyor.
13-09-2018 08:42 - 17980 Okundu

Audi, yeni elektrikli modelini tanıtmak için geri sayıma başladı. Tamamen elektrik ile çalışan ilk model olması nedeniyle dikkat çeken Audi E-TRON, daha önce bizlerle bazı görüntülerini ve teknik özelliklerini paylaşmıştı. 

Audi' nin yaptığı açıklamaya göre yeni E-TRON' un tanıtımını canlı olarak izleyebileceğiz.Uydudan, www.audimedia.tv adresinden, Audi MediaTV’nin mobil uygulaması veya YouTube kanalı üzerinden ve Audi AG’nin Facebook sayfası üzerinden  bu tanıtımı izleyebilirsiniz.

Yayınlanan E-tron' un özelliklerine yeniden dönecek olursak,  E-tron iki elektrikli  motor ile yollara çıkacak. 355 beygirlik bu ünite 561 nm tork üretebiliyor.Ancak daha fazla güce ihtiyaç duyulduğunda belirli bir süre 402 hp' ye güce kadar çıkılabiliyor. Bu esnada elde edilen maksimum tork miktarı ise 664 nm.Açıkcası bu değerler, bizleri biraz şaşırttı.Genellikle otomobil markaları, tam elektrikli modellerinde daha düşük beygir gücü kullanıyordu.Ancak Audi' nin yeterli miktarda güç kullandığını düşünüyoruz.

Beygir gücü kadar menzil değeri de merakla bekleniyor. 400 km' den biraz daha fazla bir menzil mesafesine sahip olacak olan E-Ton, yine iyi bir değer sunuyor. 95 kwh batarya ile 0-100 km/s hıza 6 saniyeden daha kısa sürede ulaşılabilecek.

Aracın tüm özellikleri 17-18 Eylül tarihlerinde açıklanacak.