Audi Hızını Alamadı! Q1, Q6 ve Q9 Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur

Audi, suv segmentindeki yelpazesini genişletiyor.
07-06-2018 11:47 - 14603 Okundu

Son 10 yıldır otomotiv sektöründen en büyük dilimi suv modelleri alıyor.Audi de suvlara olan ilginin farkında ve bu nedenle model ailesini genişletmeye devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde A8 modeli ile yeni bir amiral gemi üreten Audi, hız kesmeden yeni modeller üretmek için çalışmalarına da devam ediyor.

Q4 modeli için geliştirmelerine devam eden Audi asıl sürprizi Q1, Q6 ve Q9 modelleri ile yapmaya hazırlanıyor.Telif haklarını elinde buluduran Audi, yeni modellerinde MQB platformunu kullanacak.

2021 yılında Q1 modelini piyasaya sürecek olan Audi, böylece Q ailesinin en küçük modelini üretmiş olacak.Aslında yeni Q1, A1 modelinin yüksek sürüş pozisyonuna sahip bir versiyonu olacak da diyebiliriz.Q1 modelinin fiyatı Q2' den düşük olacağı için büyük ihtimalle 210 bin TL' den baişayan fiyata sahip olacaktır.

Q4 modeli ise biraz daha sportif bir model isteyenler için üretilecek. Q3 modeline göre daha karizmatik ve çekici bir model olacak.2019' da gelecek olan Yeni Q4, Q8 ile benzer bir tasarıma sahip olacak.Q4 fiyatı ise 500 bin TL' den başlarsa şaşırmamak gerekir.

Q6 modeli ise Q5 modelinin daha lüks bir versiyonu olacak.Q9 modeli için de nabız yoklayan Audi, isim hakları için gerekli adımları atmaya hazırlanıyor.Fakat Lamborghini Urus ve Bentley Bentayga gibi modellerle rekabet hiç de kolay olmayacaktır.