BMW İ8 Hibrit Aracını Samsun Otomobil Fuarı'nda Tanıtacak

BMW ilk hibrit aracını bu sene ilk defa düzenlenecek olan Samsun Otomobil Fuarı'nda tanıtıacak.
13-11-2014 08:11 - 21627 Okundu

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bulunan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 18-23 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Samsun Oto Show Fuarı'nda birçok Otomobil firması gövde gösterisi yapmak için gün sayıyor. Fuarda BMW de, yaptığı ilk hibrit otomobilini otoseverlerin beğenisine sunacak.

Samsun Oto Show Fuarı ile ilgili Samsun’da tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve SOYS Samsun Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği Başkanı Murat Görgülü katıldı. Fuar kapsamında Samsun’a 250 bin kişinin ziyaretinin beklendiğini söyleyen Vali Şahin, "Türkiye’de 2013 yılı itibariyle 899 bin civarında araç üretilirken, dünya genelinde ise aynı yılda 87 milyon araç üretilmiş. 18-23 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuara 250 bin ziyaretçi gelmesi bekleniyor” dedi.



Fuarın Samsun’un tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ise, “Düzenlenecek olan 'Samsun Oto Show Fuarı' şehrimizin tanıtımı için çok önemlidir. Ülkemizin şehirlerinden ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz için ücretsiz otobüslerle servis yapacağız. Ayrıca fuar alanı içerisinde de şehrimizi tanıtan bir stant açacağız” diye konuştu.
TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Bu fuarda sadece Türkiye’den değil, Karadeniz’e komşu ülkelerden de yoğun ziyaretçi bekliyoruz. Bu yatırımı büyük bir özveriyle tamamlayan Samsun Valiliği’ne, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Ticaret Borsası’na, OMÜ Vakfı’na ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.  
Toplantıda ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve SOYS Samsun Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği Başkanı Murat Görgülü birer konuşma yaptı.