BMW iNext Elektrikli Suv Testlere Başladı

Yoğun kamuflaj ile görüntülenen model, kış testlerine devam ediyor.
28-02-2019 08:36 - 17388 Okundu

BMW, elektrikli araç segmenti için hazırlıklarını sürdürüyor. 2018 sonlarında tanıtılan iNext konseptinin üretim versiyonu ile suv segmenti için bir araç üreten marka,  aracın kış testlerine çoktan başlamış. Test aracı casus kameralar tarafından da görüntülendi.

2021 yılında yollara çıkması beklenen yeni iNext,  bazı kaynaklara göre bu isimle değil i5 ismi ile gelecek. Konsept versiyonu ile bazı farklı bulunan model, B sütunu ile birlikte tasarlanmış. Böylece biraz daha suv halini alan  iNext, kameralı yan aynalar yerine geleneksel aynalar ile gelecek.

Bazı kaynaklara göre 2021  iNext, kameraları yan aynalar ile gelecek.Şuan testlerinde başında olduğu için bu kameraların kullanılmadığını belirten yayın organları da bulunuyor.Ancak bizim tahminlerimize göre kamera sistemi yerine klasik aynalar göreceğiz.Bu arada Audi e-tron modelinin kameralı aynalar kullanıdığının da altını çizelim.

İnce farlarını ve eğimli ön camını konseptten alan model, anlaşılan önümüzdeki dönemde bazı değişimler ile kendini gösterecek.

 iNext modelinin dışında yeni ix3 ve i4 elektrikli modelleri ile de tanışacağız.