Daihatsu Copen Coupe Özellikleri Açıklandı

Japon marka, küçük bir model tanıttı.
21-12-2018 09:23 - 22892 Okundu

11 Ocak’ta kapılarını açacak olan Tokyo Otomobil Fuarı’nda Daihatsu’ nun yeni bir modeli ile tanışacağız.Bir dönem Türkiye’de de satışta olan Daihatsu, Copen adını verdiği yeni model ile yeniden gündeme geldi. 3 yıl önceki fuarda konsept olarak tanıtılan Daihatsu Copen Coupe, bu sefer üretim versiyonu ile fuara katılım sağlayacak.

Sadece 200 adet üretilecek olan model, iki kişilik olarak yollara çıkacak.Ayrıca isteğe bağlı olarak sunroof seçeneği de opsiyon listesinde yer alıyor. Türkiye’de de yıllar önce  örneklerini gördüğümüz Copen modelindeki yuvarlık ön ve arka farlar, bu modelde de kullanılmış.

MOTOR

Kaputunun altında kendi gibi küçük hacimli bir motor yer alıyor. 0.66 cc’ lik bu motor, 64 hp güç üretebiliyor.3 silindirli ünitenin yanı sıra, BBS alaşım jantlar, CVT şanzımanı kontrol edebilmek için direksiyon kenarlarık vites kulakçıkları yer alıyor.

Daihatsu, yeni modeli Copen Coupe’yi 11 Ocak’tan itibaren Tokyo fuarında beğeniye sunacak.Nisan ayından itibaren de müşterilere teslimatları başlayacak.