Ford Kış Gelmeden Araçlarınızı Servislerine Bekliyor 15-11-2014

Ford’un geleneksel “Ücretsiz Kış Kontrolü” kampanyası başladı. Yılsonuna kadar devam edecek kampanya ile tüm Ford Yetkili Servisleri’nde binek, orta ve hafif ticari araçlara “ücretsiz 101 nokta kontrolü” sunulacak.
15-11-2014 09:17 - 14670 Okundu

Ford’un geleneksel “Ücretsiz Kış Kontrolü” kampanyası ile 31 Aralık 2014 tarihine kadar tüm Ford binek, orta ve hafif ticari araçlara ücretsiz “101 nokta kontrolü” yapılacak. Ford müşterilerinin zorlu kış şartlarında güvenle yol almasını hedefleyen Ücretsiz Kış Kontrolü kampanyası ile araçların motor soğutma sıvısı ve akü güç ölçümü ile motor yağı, filtreler, silecekler, lastik diş derinlikleri, elektrik aksam ve göstergeleri ile kalorifer sisteminin kontrolünü de içeren 101 nokta kontrolü yapılacak.

Silecek ve aküde avantajlı fiyatlar, kışlık oto bakım seti de hediye

Ford araç sahipleri, kampanya süresince Motorcraft sileceklere KDV Dahil 45 TL’den başlayan fiyatlarla, FordCalcium aküye ise KDV Dahil 165 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. Ford, 109 TL ve üzeri alışverişlerde, kışlık oto bakım seti hediye edecek. Alışverişler, anlaşmalı kredi kartlarına taksit fırsatıyla da yapılabilecek.

Eko Servis kampanyası devam ediyor 

Ford, ücretsiz kış kontrolü kampanyasıyla birlikte, müşterilerini Eko Servis kampanyasından da yararlandırmaya devam edecek. Ford araç sahipleri, Ford Yetkili Servisleri’nde yaptırdıkları işlemler sırasında, 1999-2010 yılları arasında satılan 4 yaş ve üstü binek araçlarda yaşının 5 katı, Connect ve Transit araçlarda ise yaşının 4 katı indirim alacak.