Ford, Mondeo Haberlerini Yalanladı

Dün çıkan haberlerde Mondeo modelinin üretiminin durdurulacağı yazılmıştı.
04-09-2018 07:56 - 22003 Okundu

Ford' un D segmenti araçlarından Mondeo, geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere konu olmuş ve üretiminin sonlandırılacağı belirtilmişti.Biz de yurt dışında çıkan haberleri kaynak alarak, Mondeo modelinin fişinin çekileceğini yazmıştık.Fakat bugün Ford'dan yapılan açıklamada Mondeo modelinin üretimine devam edileceği ve yeni geliştirmeler de yapılacağı belirtildi.

Sunda Times'ta çıkan haberi yalanlayan Ford, üretimin durdurulmayacağını ve dört kapılı olarak geliştirmelere devam edeceklerini açıkladı.Avrupa pazarı için önemli modellerden birisi olan Mondeo, 2019 model yılı için yenileniyor.

Sunday Times, ayrıca Ford' UN 24 bin personeli de işten çıkarılacağını yazmıştı. Ford, bu haber için ise şöyle bir açıklama yaptı:"Böyle bir önlem yerine zarar ettiğimiz konuların kaynağına ineceğiz."

Diğer yandan mavi oval marka, Mondeo' nun testlerine de devam ediyor.İç ve dış tasarımda birtakım yenilikler ile gelecek olan 2019 Mondeo, markanın amiral gemisi olmaya devam edecek.

S-max ve Galaxy modellerinin de üretimine devam edecek olan Ford, bu modeller hakkında çıkan haberleri de böylelikle yalanlamış oldu.