Ford'un Yeni 3'ü 1 Arada Bilgi-Eğlence Sisteminin Özellikleri Açıklandı

Yeni Ford ve Lincoln Dijital Deneyimi, Google Asistan, Google Haritalar ve Google Play mağazasına erişim sağlıyor.
23-01-2024 12:00 - 352 Okundu

Ford ve Lincoln, esasen 3'ü 1 arada bir bilgi-eğlence çözümü olan yepyeni bir 'Dijital Deneyim'i tanıttı. Birincil bileşen Android tabanlı ve Google'ın dahili özelliklerini içeriyor. Bu da bilgi-eğlence sisteminin Google Maps ve Google Assistant entegrasyonuyla birlikte geldiği anlamına geliyor.

Bununla birlikte, telefonlarını yansıtmayı tercih edenler için kurulum, üç sesli asistan seçeneğinin yanı sıra hem Android Auto hem de Apple CarPlay'i de destekliyor: Google Asistan (varsayılan), Apple Siri veya Amazon'un Alexa sesli asistanları da kullanılabiliyor.

Android tabanlı yerel Ford deneyimi, müşterilerin müzik uygulamalarının yanı sıra Asphalt Nitro 2'nin Ford'a özel bir gibi oyununu da indirebilecekleri Google Play mağazasına erişim sağlama imkanı tanıyor. 

Bu sadece buzdağının görünen kısmı, çünkü cihaz sahipleri YouTube ve Amazon Prime Video gibi video akış uygulamalarını indirebiliyor. Kullanıcılar ayrıca Google Chrome veya Vivaldi Tarayıcıyı kullanarak internette gezinti de yapabilecekler.

Google entegrasyonunun yanı sıra, yeni bilgi-eğlence sistemi mevcut Ford ve Lincoln sistemlerinden beş kat daha fazla işlem gücüne sahip. Ayrıca yaklaşık dört kat daha fazla belleğe, sekiz kat daha fazla depolama alanına ve 14 kat daha fazla grafik işleme gücüne sahip.

Sistem, kullanıcıların uygulamaları ve widget'ları istedikleri yere yerleştirme olanağına sahip olacakları için özelleştirilebilir olmayı da vaat ediyor.