Honda Civic Sedan Aralık Ayı Kampanyası 02-12-2014

Aralık ayında Honda'dan aracınızı alın, Mayıs 2015'te ödemeye başlayın.
02-12-2014 20:42 - 20788 Okundu

Yeni stil, yeni heyecan. Honda Civic Sedan. Şimdi al, Mayıs 2015'te öde!

Üstelik Honda tüm müşterilerine  Civic Sedan'da 1.000 TL takas desteği sunuyor. 

· Yeni sportif ön ızgara ve jantlar
· Anahtarsız giriş ve çalıştırma
· Türkçe bilgi ekranı i-MID
· Deri koltuklar
· Eller serbest telefon
​· Lastik basınç ikaz sinyali

 Kampanya geçerlilik süresi 1 - 31 Aralık 2014'tür. Kampanya stoklarla sınırlıdır.
• Belirtilen özellikler her modelde mevcut olmayıp, detaylı bilgiyi Honda Yetkili Satıcıları’ndan edinebilirsiniz.
• Kampanya sadece Civic Sedan, Civic Eco ve Civic Smart modelleri için geçerlidir. Honda Türkiye A.Ş. kampanyanın içeriğini değiştirmek ya da kampanyayı tümü ile ya da kısmen yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar.
• Kredi uygulaması anlaşmalı finans kuruluşları tarafından sağlanmaktadır. Kredi kuruluşlarının kredi başvurusunu reddetmeleri ve kredi kullandırmamalarından Honda Finans ve Honda Türkiye A.Ş. sorumlu değildir.
• İlanda verilen detaylı kredi tablosu hemen ödeme yapılması koşuluyla, eşit ödeme kapsamında aylık ödenecek taksitleri belirtmektedir. Şimdi al Mayıs 2015’te öde kampanyası için faiz oranları ve aylık ödenecek taksit tutarları farklıdır.
•Yıllık Ferdi Kaza Sigortası ve İstihbarat Ücreti yaklaşık 65 TL olup belirtilen maliyet oranlarına dahil edilmiştir. Sigorta bedeli yaklaşık bir değer olup, müşterinin yaşı, mesleği ve kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir.
• LTV oranı, nihai fatura değeri 50 bin Türk Lirası’nı aşan binek araçlarda, bedelin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmı için yüzde yetmiş, 50 bin Türk Lirası’nın üstünde olan kısım için yüzde elli olarak uygulanır.
• Finans kuruluşları tarafından faiz oranları üzerinde gerçekleşecek herhangi bir değişiklik kampanyaya yansıtılabilecektir.
• Civic Sedan CO2 emisyonu (gr/km) 154, birleşik yakıt tüketimi 6.7 lt/100 km değerlerindedir.
• Civic Sedan Eco LPG uyumlu modelimizde BRC marka LPG kiti kullanılmakta ve işlem Honda Yetkili Satıcıları tarafından yapılmaktadır.
• 6 yıl veya 150.000 km uzatılmış şartlı garanti ile ilgili detaylı bilgiyi www.honda.com.tr veya Honda Yetkili Satıcıları’ndan edinebilirsiniz.
​*Takas desteği sıfır km araçlar için geçerli olup, takasa verilecek aracın; eksper, fiyat belirlemesi, aracın takasa alınıp alınmayacağı kararı tamamen Honda Yetkili Satıcısı’na aittir. Detaylı bilgi için lütfen Honda Yetkili Satıcıları’na başvurunuz.