Lancia, Ypsilon İçin İkinci El Programı Başlattı

Lancia, eski günlerine dönmek için yeni planlarını hayata geçiriyor.
08-05-2023 08:00 - 13688 Okundu

Lancia, sertifikalı ve garantili ikinci el araçlar için yeni bir program duyurdu. Hak kazanmak için, Lancia modelinin 7 yaşından büyük olmaması ve kilometre sayacında 150.000 km'den az olması gerekir.

İtalyan markaya göre, kullanılmış otomobiller bir uzman ekibi tarafından 120 özel kontrolden geçirilerek, iyi durumda ve  hazır olduklarından emin olunacak. Lancia, çoğu yedek parçayı kapsayan, sınırsız kilometre ömrü ve aşımı olmayan 24 aylık bir garanti sunacak. Araç sahipleri, sonraki 15.000 km veya satın almalarından sonraki ilk yıl boyunca herhangi bir bakım maliyeti ödemek zorunda kalmayacak. Son olarak, bir şeylerin ters gitmesi durumunda 7/24 Avrupa Yol Yardımından da yararlanacaklar.

Lancia CEO'su Luca Napolitano, amaçlarının "kullanılmış araba satın alma deneyimini gerçek bir marka deneyimine dönüştürmek" olduğunu söyledi. Lancia Certified programı, şu anda markanın aktif olduğu tek pazar olan İtalya'da başladı bile. 

İtalyan marka, önümüzdeki birkaç yıl için üç yeni model lansmanını onayladı - Ypsilon süpermininin yeni nesli 2024'te, Gamma elektrikli crossover amiral gemisi 2026'da ve Delta elektrikli hatchback 2028'de gelecek.