Lexus LBX Birleşik Krallık'ta 29,995 £'dan Başlıyor

Lexus bu yılın başlarında Avrupa odaklı LBX'i tanıttı ve şimdi şirket modelin Birleşik Krallık'ta 29,995 £'dan başlayan fiyatlarla satılacağını duyurdu.
13-10-2023 08:04 - 13370 Okundu

 Giriş seviyesi LBX Urban, LED farları ve 17 inç alaşım jantlarıyla eğlenceli bir dış görünüme sahip. Kabin daha sade ve çift bölgeli klima kontrol sisteminin yanı sıra 9,8 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi ile donatılmış olarak geliyor. Bu sistem kablolu Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay'i destekliyor.

Modelde ayrıca bir geri görüş kamerası, ön ve arka park sensörleri ve Lexus Safety System+ sürücü destek sistemleri paketi bulunuyor. Öne çıkan özellikler arasında Dinamik Radar Hız Sabitleyici, Şerit Takip Asistanı / Şeritte Kalma Asistanı, Yol İşareti Asistanı ve Kavşak Dönüş Asistanı ile Çarpışma Öncesi Sistem yer alıyor.

32.495 £'luk LBX Premium, arka gizlilik camı ve yağmur algılamalı silecekler ekler. İçeride Tahara döşeme, ısıtmalı ön koltuklar ve kablosuz akıllı telefon şarj cihazı ile daha şık bir kabin var. Alıcılar ayrıca bir ambiyans aydınlatma sistemi, otomatik kararan dikiz aynası ve ek güvenlik sistemleri bulacaklar.

34.495 £'luk LBX Premium Plus, daha büyük 18 inç alaşım jantlar ve elektrikli bagaj kapağı ekleyerek bunu geliştiriyor. Diğer öne çıkan özellikler arasında 12,3 inç dijital gösterge paneli, head-up ekran, akıllı giriş sistemi ve hava temizleme sistemi yer alıyor.

£35,595 LBX Premium Plus Design'a yükseltme yapan alıcılar, işlenmiş alaşım jantlara sahip göz alıcı iki tonlu bir dış görünümle ödüllendiriliyor. Model ayrıca kırmızı kontrast dikişli perfore Tahara sentetik deri döşemeye sahiptir.

Donanım merdiveninde daha da yukarı çıkan 38.245 sterlinlik LBX Takumi, yarı anilin deri döşemeye ve hafıza fonksiyonlu elektrikli sürücü koltuğuna sahip. Crossover ayrıca çok renkli ortam aydınlatma sistemine ve 13 hoparlörlü Mark Levinson premium ses sistemine sahiptir. Diğer öne çıkan özellikler arasında Akıllı Park Asistanı, Gelişmiş Güvenlik Paketi ve adaptif uzun farlara sahip LED farlar yer alıyor.